Saturday, 4 February 2012

MY TROLL FACE
ASSALAMMUALAIKUM !!!

yup..ini adalah account kedua blog saya..
blog pertama lupa password dia..lame me!!
tulah..hope lepas ni tak lupa password dah boleh mengupdate blog setiap masa dan dimana ketika...*betul tak ayat aku?

Ok..sebagai peringatan..ini tahun 2012..harap semua sedia menghadapi dugaan dan rintangan masing masing..alhamdulilah aku masih steady..sebab aku ada family yang TERBAIK, kawan-kawan yang TEBAIK,dan situasi yang TERBAIK..syukur kat ALLAH sebab aku takda la macam tersiksa macam separuh-separuh orang kat luaq sana..

alright..untuk entry pertama ni ja kot..ASALAMMUALAIKUM!! MAY GGOD BLESS YOU ALL!!

No comments:

Post a Comment