Sunday, 26 February 2012

Sibu Oh Sibu

Asalammualaikum!!! 

Isnin,27-2-2012---> harini hari ketiga aku duduk di bumi angsa ni..(betul ke tidok?)  duduk rumah sorang2 sebab semalam pak long belah ayah aku meninggal so parents aku terus fly pegi johor pukul 10 pagi semalam..bayangkan lah bangun2 tido je mak ayah kau dah ready nak pegi johor tinggalkan kau sorang2...hahhaa...barulah #Foreveralone ..... so aku pun duduk je lah rumah melangok tengok tv, facebook, makan, tengok tv,facebook, makan...hahaha.. tapi yang pasti bosan sebab aku tak bawak si manis datang..haihhh kena la beli manis sarawak pulak...mana tau bunyi dia mantoppp pulak kan..hahaa...dalam masa cuti ni dalam kepala hotak aku ni fikir dua je..nak start jogging,(kononnya la kan) dengan nak cover @ buat lagu...hahaha..mana tau jadi you tube sensation pulak kan...tapi tu semua dalam kepala hotak je...aku rasa realiti dia aku duduk makan, makan makan dan makan la kannn...al maklumlah duduk rumah makbapak..apa lagi yang kau nak? hahahhaha

p/s: siapa yang baca post ni mintak tolong sedekahkan alfatehah pada arwah paklong aku...
paklong zamani :) thankss

p/s #2 : Fatin Liyana - awak cantik lah ! :P

1 comment: